Industri & Verkstad

Är du i behov av en mekanisk verkstad?

Du kanske letar efter en bra mekanisk verkstad? En mekanisk verkstad Vara är Arentorps Legoindustri. De sysslar med bland annat skärande bearbetning, svarvning, fräsning, härdning och ytbehandling. Detta företag är duktiga på legobearbetning och om du behöver en verkstad som hjälper dig med att tillverka produkter på ett bra sätt så kan de hjälpa dig.

De har som mål att tillverka felfria produkter som alltid ska levereras i tid. Om du har egna ritningar och idéer om hur din produkt ska se ut, så kan du tillsammans med detta företag komma fram till ett bra slutresultat. Hos dem finns det bland annat en maskinpark och flera CNC-styrda verktygsmaskiner.

Mekaniska verkstäder för legobearbetning

En mekanisk verkstad så som Arentorps Legoindustri har bra koll på vad det innebär att jobba inom denna bransch. De har många års erfarenhet och besitter stora kunskaper. Detta företag har funnits sedan 1950-talet och de kan det mesta om just legotillverkning samt bearbetning på en mängd olika sätt. Dessutom är de specialister på att svarva med de maskiner de har i sin maskinpark. Hos dem kan du få hjälp med legoarbeten och skärande bearbetning så väl som svarvning.

Dessutom jobbar de även med ytbehandling och härdning av produkter. Vill du veta mer om denna mekaniska verkstad som finns i Vara så kan du besöka dem på deras hemsida. Du kan även kontakta dem direkt så kan de berätta vad de kan erbjuda dig. På deras sida finns deras kontaktuppgifter.